• Stonexglobal


Als importeur, leverancier en verdeler van natuursteen – keramische tegels – glasmozaïeken aan professionelen, koppelt Stonexglobal een bijzondere passie voor natuursteen aan een ruime vakkennis. Dit doen we volgens een innoverend, en nieuw concept waarbij we professionelen maximaal ontzorgen: vanaf de eerste handdruk tot en met de stipte levering op de werf door onze logistieke partner met meer dan 105 jaar logistieke expertise.

Onze troeven? Door dure en tijdrovende schakels tot een minimum te reduceren, kunnen we sterker inzetten op onze klantenservice én u bovendien de scherpste prijs op de markt garanderen.

afbeelding terras - natuursteen en keramische tegels importeur
afbeelding badkamer - stonex natuursteen en keramische tegels importeur

Onze missie


Stonexglobal wil dé referentie zijn voor uw bouwprojecten met natuursteen – keramische tegels – glasmozaïeken. Daarvoor reiken wij professionelen een unieke totaaloplossing aan die geen ruimte laat voor dure schakels, maar wél de noden van de klant centraal stelt. Wij zorgen voor het volledige traject, vanaf het importeren tot en met de levering van de natuursteen – keramische tegels – glasmozaïeken op de werf van de klant.

En dat verschil merkt u: aan onze scherpe prijzen, onze hoogstaande service op maat én … uw geslaagde realisaties.

Onze visie


Bijzondere producten als natuursteen – keramische tegels – glasmozaïeken, verdienen een bijzondere aanpak. En voor die bijzondere aanpak kunt u rekenen op het gedreven team van Stonexglobal.

Want of u nu kiest voor natuursteen – keramische tegels – glasmozaïeken: Stonexglobal combineert een vernieuwende, kostenbesparende werkwijze aan een sterk staaltje vakmanschap.

receptie - stonex natuursteen en keramische tegels importeur